Conspiracy Theory (1997)

These The Vietnam War was fought over a bet that Howard Hughes lost to Aristotle Onassis.

Conspiracy Theory er en grei thrillerfilm med store mangler. Brian Helgeland pleier å skrive gode manuser, her har han glemt karakterdybde og en litt mer interessant historie. Mel Gibson blir slitsom i lengden, Julia Roberts er usedvanlig anonym, og det er pga. manuset som er for svakt.

Det merkes godt at manuset sliter, filmen står stille i lange perioder, og når man da presterer å ha en spilletid på rundt 130 minutter, da har Conspiracy Theory et stort problem. For det skjer ikke all verden her. Det er veldig få actionscener, det blir mest løping og prating. Mel Gibson har fått for mye koffein, Julia Roberts har fått for mye heroin. Kjemien mellom dem er ikke der, igjen er dette manusets feil.

Conspiracy Theory er ikke en film som holder seg særlig godt. Den har noen ideer, men til slutt sitter man igjen med en ganske tom og lang film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.