Ninja (2009)

Ninjaer ankommer byen.

Jeg visste at Ninja var en lavbudsjettfilm som ville gå rett på DVD. Nesten alle lavbudsjettfilmer blir filmet digitalt, noe jeg hater. Men siden det er mye billigere, er dette veien å gå for filmer som ikke har den største lommeboken.

Det som først og fremst pirret min interesse med Ninja, var at Scott Adkins hadde hovedrollen. Han er i en helt annen klasse sammenlignet med Jean-Claude Van Damme når det gjelder å utøve kampsport på film, men han er dessverre ikke mye til skuespiller. Der er Jean-Claude Van Damme en god del bedre, samtidig har Jean-Claude Van Damme karisma, det mangler Scott Adkins.

Selv om Ninja er en lavbudsjettfilm, må ikke det bety at filmen skal ha elendige skuespillere og en bedriten historie. Dessverre har Ninja begge deler. Slappe tryner fra Øst-Europa som alle går kledd i samme ytterjakker, asiatiske skuespillere som snakker gebrokkent engelsk og har like mye karisma som en bøtte med avføring. Historien er også ræva. Det skal sies at de fleste ninjafilmer har en ræva historie, men de beste har sjarm og skuespillere som kler rollene, da holder det ikke med slappfisker fra Øst-Europa med dårlige tenner og latterlig klesstil.

Kampscenene er høydepunktet selvsagt. De er på det jevne, men også her skuffer Ninja. Skurken minner meg om en karakter fra Metal Gear Solid-spillene. Blir bare for dumt at at han er en blanding av Sam Fisher fra Splinter Cell-spillene, og Batman. Ærlig talt!

Ninja var en skuffelse fra ende til annen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.