Men in Black 3 (2012)

That’s a big phone. Don’t hold it up to your head!

Bilde: 1.85:1
Lyd: DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Partnere I Tiden – Making of MIB 3, Tabber, Musikkvideo med Pitbull, Se Alien Spill, Evolusjonen av “Cool” – MIB 1960 vs MIB idag, Behold det surrealistiske – Skapelsen av effektene, Scene etterforskning, Progresjonsruller

Agent J reiser tilbake til fortiden for å redde sin mentor, Agent K. Samtidig må han stoppe en utenomjordisk invasjon.

Trengte vi virkelig en ny Men in Black-film? Egentlig ikke, den tredje filmen gir oss ikke noe nytt i det hele tatt, men det er en ok popcornfilm. Du kan sammenligne Men in Black-trilogien med Rush Hour-trilogien. Du vet hva du får når du ser en ny film i serien, du besøker gamle kjente som underholder deg, men som aldri tar et nytt steg videre.

Will Smith er som vanlig det store trekkplasteret, og han leverer det du forventer av ham. Det store problemet er Josh Brolin. Han er en god skuespiller, men han har ikke karismaen og det komiske talentet til Tommy Lee Jones. Josh Brolin er ikke riktig skuespiller til denne type roller.

Spesialeffektene er gode, og skurken er kul, spesielt hans tidligere jeg i fortiden. Han minte meg om den fantastiske fribryteren Randy Savage. Michael Stuhlbarg er også god. Han minte meg om Robin Williams i The Fisher King. Jeg trodde faktisk at det var Robin Williams som spilte rollen når vi først møter Griffin.

Det største problemet ved siden av Josh Brolin, er tempoet. Når vi befinner oss i nåtiden blir filmen langtekkelig uten høydepunkter. Men når Agent J besøker fortiden, blir filmen fornøyelig. Men også her er det flere scener som drar ut. Filmen har for mye dialog, og for lite actionscener.

Men in Black 3 er mye bedre enn den forferdelige Men in Black II. Men den første filmen er fremdeles den beste i serien. Men in Black 3 forsøker å gå mer tilbake til røttene uten så mye gørr, og den lykkes delvis. Likte du den første filmen, så er Men in Black 3 verdt å sjekke ut.

Bilde: 9/10 Lyd: 10/10 Ekstramateriell: 7/10

Bildekvaliteten er nesten perfekt, men det er noen ting som trekker ett poeng. Bildet er litt mykt, men mot slutten så er bildet sylskarpt. Det er litt av og på hele tiden. Det samme problemet gjelder også sortnivået der bildet er litt for lyst i enkelte scener. Dette gjør at mennene i sort får mer mørkeblå dresser enn sorte.

Lydsporet er krystallklart med tydelig dialog. Det er ikke det mest aggressive lydsporet, men det er så stram og fint, og det var flere scener her med god og stram dypbass. Dette er bare et helt fantastisk lydspor som får full pott.

Det er ganske mye ekstramateriale her. Det går ut på det vanlige med mye bakomfilmen og spesialeffekter. Det blir litt for mye kryssklipping med scener fra filmen og informativ informasjon, det ødelegger rytmen. Men en får i det minste ganske mye ekstramateriale her.

2 thoughts on “Men in Black 3 (2012)”

  1. Tenkte å se filmen i løpet av neste uke og må innrømme at jeg hadde visse forventinger, men de har du maltraktert 😀

    Er den virkelig så ille??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.