Halloween III: Season of the Witch (1982)

They’re going to kill us. All of us! All of us!

Halloween III: Season of the Witch har jeg kun sett en gang når jeg var meget ung og uvitende. Jeg husker at filmopplevelsen var ræva, hvor i helvete ble det av Michael Myers? Noen glupinger fant ut at de skulle lage en film som ikke hadde noe med Michael Myers å gjøre, bare bruke navnet og putte tallet tre bak tittelen for å lure uvitende seere. Planen var å lage en film hvert år, heldigvis ble ikke det noe av, for Halloween III: Season of the Witch er en dårlig, dårlig film!

Følelsen å se Halloween III: Season of the Witch er merkelig. Det lukter amatører lang vei, menn i dresser har aldri vært teitere. Historien er grei, men utførelsen er kjedelig. Ingenting skjer, mye sniking, lite hendelser. Filmen blir en prøvelse, å feste blikket på skjermen ble en vanskelig oppgave.

Skuespillerne er kjedelige, alt er bare kjedelig. Eneste scenen som er virkelig god er når vi ser hva de onde pønsker på. En unge kollapser og fullt av insekter og slanger velter ut av masken. Hadde nå bare resten av filmen vært like forstyrrende. Et pluss for slutten også, det er alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.