Dumb & Dumber (1994)

Mary… I desperately wanna make love to a school boy.

Dum & Dumber er muligens den beste filmen til Farrelly-brødrene. Jim Carrey og Jeff Daniels er en herlig duo som er kvalmende dumme. Det er faktisk Jeff Daniels som er den morsomste av de to. Han spiller en sliten, dum kar med dårlig hår. Jim Carrey er heller ikke så verst, men han tyr så ofte til overspilling at det gjør vondt. Han tror at det å være morsom er å skrike og være høylytt. Feil!

Humor og latterkuler får man nok av i Dumb & Dumber. Jeg har sikkert sett filmen 8-10 ganger, så jeg kjenner filmen ganske godt. Jeg merket under siste visning at jeg har sett filmen for mange ganger, for jeg hentet ikke så mye denne gangen. Den har nok utspilt sin rolle litt, det merker man når man ikke får like mye ut av filmen som man en gang gjorde. Morsom er den, så den er verdt å se en del ganger, spesielt yngre mennesker vil nok falle for denne idiotiske filmen med to slitne herrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.