Give ’em Hell Malone (2009)

Next time there’s a new guy… tell him to let the big bad black motherfucker go.

Give ’em Hell, Malone blander forskjellige sjangere, spesielt legger man merke til film noir-stilen her. Dialogen hører hjemme på en teaterscene, utvekslingen er unaturlig og kler ikke Thomas Jane i det hele tatt. Selvsagt må en kvinne ved navn Elsa Pataky forsterke det negative inntrykket. Kanskje på tide på ha en liten kvotering av skuespillere som kan spille i filmer, for vi behøver ikke vakre mennesker i denne type filmer som ikke kan spille. Jeg er så lei av talentløse mennesker som kun får en jobb pga. utseendet. Alle må ha et levebrød, jeg lurer fremdeles på om de skammer seg over den dårlige jobben de gjør. Har de i det hele tatt ære og selvrespekt?

Give ’em Hell, Malone blir aldri direkte kjedelig, det er bare dialogen og en kvinne som dreper mye av gleden. Jeg vet ikke om jeg skal gi ros eller hate Doug Hutchison. Han imiterer Heath Ledger så godt han kan som filmens svar på Joker. Han gjør det bra, men samtidig satt jeg igjen med en bismak i munnen. Vil vi ser mer av dette i fremtidige filmer? Har man ikke selvrespekt nok til å lage sin egen merkelige karakter uten å drive plagiat?

Dette er en film som byr på nok av actionscener, humor og merkelige skurker. Det er en film mange vil like. Jeg merker jeg begynner å bli mer og mer irritert over enkelte skuespillere og helheten i filmene når jeg finner noen råtne ledd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.