Corpse Bride (2005)

There’s an eye in me soup.

Corpse Bride liker jeg en god del mer enn The Nightmare Before Christmas. Jeg vet at Tim Burton ikke stod for regien i den filmen, men han hadde så mye med filmen å gjøre og stilen er hans, at man på en måte regner det som en Tim Burton-film.

Corpse Bride er en ganske trist film som byr på artige karakterer og noen morsomme scener. Sang får man også, men det blir ikke sunget mange låtene. De som er, sitter godt.

Eneste jeg ikke liker med Corpse Bride er den korte spilletiden. Det er mye man kunne ha gjort med kjærlighetshistorien. Få den mer sårere, for historien er kjempetrist, men spilletiden tillater ikke skikkelig dybde og sårhet når en levende får en død brud. Jeg savnet mer følelse og fortvilelse, noe filmen hele tiden legger opp til, men som den ikke klarer å fullføre på en tilfredsstillende måte.

Corpse Bride er en artig film som kunne ha satset på mer drama for min del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.