Mad Max (1979)

I am the Nightrider. I’m a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!

Den første Mad Max-filmen starter bra med raske biler, men etter en flott og adrenalinfylt åpningsscene daler tempoet og filmen blir til dels uinteressant med dårlig dialog og elendig filmmusikk som ikke passer inn i det hele tatt.

Familieidyllen er rett og slett kjedelig å være med på, jeg vil se raske biler og fargerike skurker. Skurkene er morsomme i starten, men etter fem minutter har de utspilt sin rolle. Mot slutten får vi endelig se den ekte Mad Max, før det har Mad Max vært en kjedelig familiemann. Men da er filmen ferdig, og man kan se frem til Mad Max 2 som er i en helt annen liga enn den første filmen.

Mad Max har ikke holdt seg like bra som jeg forventet. Dette var en gjenganger i VHS-spilleren, og jeg er ganske sikker på at dette var siste gang jeg så den, hvis den ikke dukker opp på Blu-ray Disc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


× four = 28

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>