Gantz: Season 2 (2004)

Vi vil leve!

Jeg begynner å skjønne hvorfor spillefilmene og animeserien har fått hard medfart av de som har lest mangaen. Jeg skjønte svært lite hvem denne Gantz var her også, det eneste serien etterlater seg er spørsmål og ikke svar.

Den andre sesongen er på nivå med den første sesongen, men nå begynte jeg å irritere meg over at veteraner i spillet står og ser på at menneskene rundt dem blir drept av utenomjordiske skapninger. De prater og sutrer, jeg vil ikke drepe, jeg vil ikke drepe, sier mange av dem. De prater uten å handle, og når veteraner som har overlevd spillet fremdeles er passive, da må man spørre seg selv om skaperne bak serien er evneveike.

Jeg foretrekker spillefilmene. Animeserien er rå og voldelig, men jeg trenger ikke å se animerte karakterer har sex. Puppene er gedigne, serien fokuserer veldig mye på kåthet og store pupper. Det er trist, for med det får man en følelse av at en kvisete tenåring sitter på rommet sitter og runker til sin egne tegninger.

Gantz er en voldelig serie som ødelegger mye for seg selv og sin seriøsitet med sex og store pupper. Det blir for dumt å se på! Og vi får heller aldri forklart hva som foregår. Jeg ble ikke særlig klokere, noe jeg trodde jeg ville bli etter spillefilmene og den merkelige slutten.

Totalkarakter for serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.