Cocktail (1988)

To dumme mannfolk.

Cocktail er en merkelig film der vi følger to drittsekker som har et far og sønn forhold, selv om de ikke er i familie. De er hele tiden på jakt etter raske penger, og den letteste veien for det målet er kvinner. De får etter hvert sine kvinner og penger, men unge Brian Flanagan får underveis litt samvittighet. Har han truffet kvinnen i sitt liv i Jordan Mooney? Treffende navn, eller hva?

Hva får man ut av Cocktail? Tja, to kvalme menn og lettlurte damer, og at penger ikke er alt i livet. Eller er de nettopp det? Handlingen er latterlig der vi starten ser en hyperaktiv Tom Cruise og Bryan Brown leke seg bak bardisken mens de sjarmerer damer. De blir rockestjerner bak bardisken, kan det bli teitere? Jo, når Bryan Brown gifter seg med den strøkne og horete dama, og Tom Cruise velger ei gammel røy istedenfor en ung og vakker kvinne. Hva faen?

Cocktail er en dum film der man ikke føler noe som helst for rollefigurene. De er dumme, griske, naive og hel blåste i hodet. Men jeg blir underholdt, merkelig nok. Filmen er bare så blåst, men det er artig å se en hyperaktiv Tom Cruise i starten av filmen. Det er flaut å se på, men det er underholdende. En enkel mann bak bardisken får sin prinsesse og lever lykkelig i alle sine dager. Dollargliset til Tom Cruise kunne ikke passet bedre inn der han knuller en fin dame og får godt betalt for det resten av livet. Det er gutten sin det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.