Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit (2005)

Run, rabbit, run!

Jeg har null kjennskap til Wallace & Gromit-universet, men Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit var en søt filmopplevelse der de store latterkulene uteble. Filmen er mer sjarmerende enn morsom. Det er tydelig at denne filmen er mest myntet på de yngste barna, humoren blir for ordinær og snill for min del. Det betyr ikke at jeg ikke hygget meg, det gjorde jeg, men jeg forventet nok mer.

Leireanimasjonen er sjarmerende, rollefigurene fargerike og kaninene kjempesøte. En søt film med andre ord, men ikke fullt så morsom som jeg hadde håpt på. Den manglet det lille ekstra når det gjaldt humoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.