For Your Eyes Only (1981)

I love a drive in the country. Don’t you…?

For Your Eyes Only er bedre enn katastrofen Moonraker. Moonraker var en vill film, For Your Eyes Only blir mer en tørr film uten glimt i øyet. Roger Moore begynner å bli en gammel mann, det ser man tydelig i denne filmen. Han er usedvanlig blek i For Your Eyes Only, humoren sitter ikke, sjarmen er ikke til stede. Det er nok ikke bare Roger Moores feil at han blir kjedelig, for For Your Eyes Only er en usedvanlig kjedelig James Bond-film.

Vi har noen artige actionscener, men det er ikke en skikkelig skurk med. Det er interessant å se to skurker som ikke liker hverandre, og James Bond må velge side. Utover det er ikke historien spennende nok. Skiscenen er høydepunktet i filmen, det er en imponerende og ganske lang actionscene. Jaws har blitt erstattet med verdens sterkeste skiskytter, hadde ikke skadet å se mer til ham.

En ting som irriterte meg, og som pinte min hørsel, var filmmusikken. Filmmusikken er bedriten, noen ganger hørtes det ut som om Magnum P.I. skulle dukke opp. Absolutt noe av det verste jeg har hørt i en James Bond-film.

For Your Eyes Only er ikke like svak som Moonraker, men den er ikke langt fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.