Maverick (1994)

I’m getting too old for this shit.

Maverick er en fornøyelig film man kan sette på en gang i året. Mel Gibson og James Garner er i storform, Jodie Foster spiller en kvalmende rollefigur man vil se bli hengt opp etter puppene mens hun får trekt ut tennene sine. Ingen liker kjeltringer, spesielt ikke en ekkel kjerring som Annabelle Bransford. Historien og kjærlighetsforholdet mellom Mel Gibson og Jodie Foster fungerer ikke. Jodie Foster spiller ikke dårlig, det gjør hun aldri. Det er bare at rollefiguren hun spiller er til å spy av.

Richard Donner og Mel Gibson pleier nesten alltid å underholde. Artig var det å se Danny Glover i en liten gjesteopptreden som en bankrøver. Trioen er samlet i noen få sekunder, det får alltid frem smilet til undertegnede. Ellers byr Maverick mest på humor som fungerer med sin lette og lystige holdning.

Maverick er en fin underholdningsfilm for hele familien, og filmen byr også på en liten vending helt mot slutten. Jeg blir aldri lei av denne filmen.

Støtt CCF, kjøp filmene dine her:

Følg CCF på Facebook og Twitter

One comment

  1. Jeg skulle VIRKELIG ønske Richard Donne kunne laget en ren moderne pokerfilm, ikke noe drama, action eller romatisk sidehistorie, en ren pokerfilm om en spiller eller en turnering, aka Conneticut kid. Denne regisøren kunne fårr fres på gamblinggenren igjen, som ligger død om dagen. Jeg spiller semi proff poker, og savner gode filmer med seriøse regisører som tør lage ren gamblingfilm uten alle støttehjulene med sideromantikk og action.
    RoarK recently posted..Magic Mike (2012)My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


7 × = seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge