The Negotiator (1998)

When your friends betray you, sometimes the only people you can trust are strangers.

The Negotiator er en spennende actionthriller som er herlig første gang man ser filmen. Etter noen gjensyn taper filmen seg litt, den blir litt urealistisk og rollefiguren som David Morse spiller er en stereotypisk rollefigur man blir syk av å høre på. Han tenker først med en kule, deretter ser det ut som en hjernecelle begynner å fungere. Slitsom type.

Samuel L. Jackson er en mester i denne type roller. Han får frem energien og faenskapet. Kevin Spacey blir aldri autoritær nok, selv om han prøver sitt beste. Hans toneleie er for lavt, han må skrike mer og blir rød i ansiktet. Vi må se mer raseri. Han hadde ikke fungert som Hulk, det er helt sikkert.

The Negotiator er en film man kan sette på hvert femte år. Den er litt for lang, og blir for dum etter hvert som årene går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.