Lesernes Karakter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Gi din karakter)
Loading ... Loading ...

Money for Nothing (1993)

Come on. My shirt has so many holes in it that when I walk down the street, I hum.

Money for Nothing forsøker å sjarmere med en protagonist som er en evneveik taper som ikke har mange hjernecellene. Historien og rollefigurene holder ikke mål, dette er et typisk eksempel på en utdatert film som ikke har noe som helst interessant å gi. Den spiller på gamle strenger, bare at man ikke håper det vil gå bra for denne tullingen som heter Joey Coyle.

Det var mange kommende stjerner med i Money for Nothing, nesten ingen av dem blir brukt riktig. Dette er en fordummende film som kun klarte å irritere meg. Og Debi Mazar, vær så snill, ikke kle av deg mer, kroppen og ansiktet ditt er ikke av ypperste klasse. Du er en meget usexy kvinne som kan skade kåte tenåringsgutter for livet når de ser deg naken i Money for Nothing.

Money for Nothing er en slapp film som blir for mørk og alvorlig i lengden, selv om den forsøker å være lett og lystig med en god John Cusack i hovedrollen. Men når Michael Madsen dukker opp blir det for alvorlig, og han dreper den lille gleden filmen klarer å skape hver eneste gang han dukker opp på skjermen.

Følg CCF på Facebook og Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 7 = sixteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge