Men in Black (1997)

It just be raining black people in New York.

Men in Black er en grei popcornfilm som har en artig historie som aldri slår ut i full blomst. Tommy Lee Jones og Will Smith har god kjemi, dessverre treffer ikke humoren helt. Noen morsomme scener er det, men det blir for mye bom før det blir en innertier. Vincent D’Onofrio imponerer mest som den onde, utenomjordiske skapningen. En herlig rolletolkning man sent glemmer.

Men in Black er en film som går fort unna, noe som er synd, for man kunne bygge videre på dette her. Det er noen interessante karakterer her, nå snakker jeg ikke om hunden som er irriterende, det er et fint eksempel på humor som bommer grovt. Det Men in Black trengte var en utenomjordisk hjelper som hadde en sentral rolle.

Men in Black var en film som hadde et stort potensiale, men hjernene bak filmen var ikke kreative og dyktige nok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.