The Rum Diary (2011)

Why did she have to happen? Just when I was doing so good without her.

Jeg fant ikke mye mening i denne filmen. Filmen er overalt med dop, skurker, alkohol og damer. Jeg så for meg en mildere utgave av Fear and Loathing in Las Vegas. Mild er The Rum Diary, så mild at den flater ut og blir kjedelig. Filmen er minst 30 minutter for lang, kjærlighetshistorien er elendig med en hore og en alkis som vil ha en natt i sammen før hora forlater en synkende skute og er ute etter en ny pappa.

The Rum Diary er en film en har glemt like fort som rulleteksten dukker opp. Den er ikke tøysete nok, den blir for alvorlig og tørr, hvor er energien og galskapen? Det holder ikke med merkelige rollefigurer når ingen av dem har det lille ekstra som kan trimme lattermusklene. Hva pokker var poenget med hora? Amber Heard er en fattig utgave av Scarlett Johansson, det blir direkte kvalmende og lite sexy med en hore som faller litt for en taper av en alkis. Hva faen?

Jeg lo to ganger etter det jeg kan huske. Johnny Depp kan så mye bedre enn det han leverer her. Han har jo spilt rollen som alkis fire ganger som Jack Sparrow, og alle husker hvor god han var som narkoman i Fear and Loathing in Las Vegas. Ikke nok med det sprudler ikke akkurat The Rum Diary med vakre farger heller. Fargene er blasse, det hele ser veldig livløst ut. Nei, dette er en middelmådig film som er for lang, mangler innhold og ikke minst galskap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.