Closer (2004)

No one will ever love you as much as I do. Why isn’t love enough?

Closer er en velspilt film som kunne minne meg om et teaterstykke grunnet dialogen. Filmen består kun av dialog mellom fire rollefigurer der de bytter partnere før de kanskje faller til ro. Det er ingenting å si på skuespillerne, de er solide. Selv Julia Roberts leverer en god rolletolkning, selv om hun blir litt snill og anonym. Anonym er ikke Clive Owen som stjeler showet. Han er kåt, frekk i kjeften og en hard elsker. Han er så intens i mange scener at det blir skremmende og ubehagelig. Jeg ventet bare på at han skulle rive i stykker rumpehullet til kjekkasen Jude Law.

En velspilt film om kjærlighet på godt og vondt, men det var nok ikke helt min type film. Jeg klarte ikke å relatere til rollefigurene, noe jeg syns er nødvendig i en slik dialogtung film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.