Family Guy: Season 3 (2001)

En dysfunksjonell familie.

Den tredje sesongen er hakket bedre enn den andre sesongen. Den første halvdelen av sesongen er klart den beste før Family Guy kommer med noen skikkelige bomskudd etter bomskudd med noen episoder som ikke er morsomme i det hele tatt.

Noe av humoren strekker strikken så den sliter, noe jeg selvsagt elsker. Family Guy er politisk ukorrekt, og at noen av sketsjene slipper igjennom nåløyet er nesten utrolig. For det er ikke noe som helst tvil om at det er mange episoder som er ærekrenkende for hårsåre grupperinger. Men hvem bryr seg om det? Ikke jeg.

En grei sesong, men Family Guy sliter med ujevne episoder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.