The Forbidden Door (2009)

Hva skjuler det seg bak døren?

The Forbidden Door er en ujevn film med en standard historie som byr på en uventet vending. Alt det man ser og opplever har jeg sett før i andre filmer, heldigvis klarer The Forbidden Door å holde på spenningen til siste sekund. Tempoet er lavt den første timen, det skjer lite av interesse. Jeg klarte ikke å bry meg om gutten jeg ikke kjenner eller vet hvem er. Kanskje han er djevelen selv?

Jeg er ikke bevandret i filmer fra Indonesia. Dette er den andre filmen jeg ser fra dette landet. Språket er like stygt som det thailandske språket, det høres veldig likt ut faktisk. Skuespillerne skjemmer seg ikke ut, selv om hovedrolleinnehaver Fachry Albar har en helt for jævlig hårsveis. Tror han virkelig at han er kul og sexy med lokkene? Heldigvis er han god i The Forbidden Door, men hårsveisen er hele tiden meget provoserende og distraherende

Det er morsomt når land som ikke assosieres som filmland plutselig begynner å lage filmer som interesserer massene som ser filmer utenfor Hollywood. Det finnes en stor filmverden utenfor Hollywood folkens. Er det noe som er viktig for å opprettholde filminteressen og tilegne seg kunnskaper, er det å utvide horisonten. Det fant jeg ut når jeg var 9 år gammel, så det så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.