Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010)

Lyntyven.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief er nok en dårlig barnefilm som leker seg med gresk mytologi. Harry Potter er så mye bedre at filmene egentlig ikke kan sammenlignes. Tenåringsskuespillerne i denne filmen er helt blottet for talent og utstråling, de er av den type skuespillere man vil ta av dage, de behøver ikke å åpne munnen for å stinke.

Spesialeffektene er akseptable, det er ikke rollefigurene og historien som er så simpel. Jeg er voksen, men det har ikke noe å si når det gjelder å bedømme denne type filmer, for Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief er ikke en god barnefilm.

En sjarmløs og tannløs film uten sjel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.