Peacock (2010)

Splittet personlighet.

Peacock starter forsiktig, det er noe galt med John Skillpa, han har hatt en traumatisk barndom. Han har to personligheter, en som kvinne, en som mann. Et uhell skjer når en togvogn havner i hagen til John Skillpa. Problemet er at når han blir funnet bevisløs, har han kledd seg ut som en kvinne og alle lurer på hvem denne kvinnen er.

Cillian Murphy er en god skuespiller, men også litt ekkel. Han har kvinnelige trekk i ansiktet, derfor er han ypperlig i denne rollen, selv om jeg ikke takler menn som kler seg ut som kvinner. Peacock går fra drama til å bli en spennende film med nerve mot slutten.

Selv om John Skillpa er en slitsom mann, skjønner man lett hvorfor han har utviklet seg til å bli en mann som liker å være for seg selv da hans mor ikke var god i hodet. Det er mye spenning mot slutten, men jeg er redd for at mange vil slå av filmen halvveis da filmen står stille uten særlig fremdrift. Men gi Peacock en sjans, den har noe å si, den har noe å tilby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.