The Sopranos: Season 3 (2001)

Mafialiv.

Den tredje sesongen av The Sopranos er hakket bedre enn den andre sesongen. Serien begynner å bli skikkelig mørk, men det er fremdeles komikk å spore i noen av episodene. Livet går ikke på skinner for familien Soprano. Sønnen er sint og forvirret, datteren begynner å ta avstand fra familiens aktiviteter.

Etter å ha sett The Wire og Lost, liker jeg best episoder som har en klar historie å fortelle, der ikke alt blir ferdig og glemt i løpet av en episode. The Sopranos er litt overalt, jeg savner også en skikkelig nemesis til Tony Soprano. Han herser rundt med sine undersåtter og familie, han trenger nå en skikkelig fiende siden moren er død.

En god sesong som er mørk, men jeg forventer mer av serien som banet vei for kvalitetsserier på TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.