Seinfeld: Season 9 (1997)

Fire særinger.

Da var Seinfeld slutt, komedieserien som regnes for å være den beste som er laget og som ingen andre komedieserier kan følge. Alt er en smakssak, men Seinfeld er og forblir en morsom serie, de som ikke synes det har dårlig humor.

Den siste sesongen har sine oppturer og nedturer. Det blir noen episoder som aldri tar av, der lattermaskinen ødelegger atmosfæren og ler på feil tidspunkt. Finnes det noe mer irriterende enn lattermaskiner? Lattermaskiner som brukes under annenhver setning? Jeg tror ikke det.

Den aller siste episoden er skuffende. Klart det er litt morsomt at de tre bedreviterne Jerry Seinfeld, George Costanza og Elaine Benes får smake sitt, men hva er det Kramer har gjort for noe galt? Mannen er jo lettere evneveik og snill som et lam, han gjør jo ingen fortred. Jeg blir aldri venn med den siste episoden, det beste hadde vært at flyet styrtet og de tre hadde havnet på en øde øy og levd resten av sitt liv der. Kramer måtte da ha dødd, for han hadde mistet holdepunktet i livet sitt, nemlig Jerry Seinfeld.

Alt i alt kan alle være enige i to ting. Jerry Seinfeld er en elendig skuespiller som kanskje skulle ha gitt hovedrollen til en ekte skuespiller. Den andre tingen er stemmen til Jerry Seinfeld. Den stemmen er avskyelig. Han høres ut som en forvirret transvestitt med slitt stemmebånd.

Totalkarakter for serien.

2 thoughts on “Seinfeld: Season 9 (1997)”

  1. Jeg elsker Seinfeldt og for meg definerte serien hva en humorserie skulle være gjennom hele 90 tallet. Men selv om min kjærlighet til serien og spesielt til George var der hele veien er det noen endringer jeg gjerne skulle gjort:
    1. Byttet ut Seinfeldt med Charlie Sheen da Seinfeldt er en langt bedre ide mann og skribent enn skuespiller.
    2. Byttet ut skuespiller for Elaine Baines med noen som faktisk har en smule sjarm i tillegg til at karakteren selvfølgelig skal være ufyselig og irriterende.
    3. Brukt en annen skuespiller som den eksentriske naboen, Richards er for meg ubrukelig, akkurat som rollefiguren han spiller ikke tilfører noe som helst for meg. Hva med Gary Busey som en skrullete letter sinnssyk nabo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.