Seinfeld: Season 8 (1996)

Fire særinger.

Heldigvis er den åttende sesongen bedre enn den sjuende. Episodene er mer klassiske Seinfeld-episoder, ikke folkelig Mot i brøstet-episoder. Men legg merke til de to siste episodene som er direkte elendige. Her fikk jeg den samme følelsen som jeg fikk under den syvende sesongen. Humoren stinker, det er ingenting å le av og latterboksen lever sitt eget liv. Jeg hater latterbokser, det er irriterende og patetisk. Noe er galt når en boks skal fortelle deg når det er på tide å le. Jeg er et voksent individ som fint klarer å bestemme når noe er morsomt! Jeg hater folkelighet!

En ting jeg la merke til i den syvende sesongen var at energien og gløden var borte vekk for Julia Louis-Dreyfus. Hun er tam,ser gammel ut og er oversminket. Hun er ikke den samme som hun var i starten, noe som er trist. Hun er like grå og kjedelig i den åttende sesongen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.