Seinfeld: Season 7 (1995)

Fire særinger.

Sesong 7 er til nå den svakeste sesongen. Særheten begynner å minske, den folkelige humoren begynner å dominere. Jeg hater folkelig humor, og er det noe jeg ikke forbinder med Seinfeld er det folkelig humor.

Det som for meg kjennetegner Seinfeld er den sære humoren, og fire dysfunksjonelle venner som har det best når de er single. Jeg lo selvsagt noen ganger i løpet av sesongen, men jeg kan ikke huske at jeg lo så tårene trillet.

Jeg håper ikke at de to siste sesongene holder samme standard, men jeg er redd for det. Kreativiteten pleier å bli borte når en serie har gått en del sesonger, det er ikke unormalt. Men det er noe som heter å slutte på topp, det gjorde ikke Seinfeld, for denne sesongen vil bli husket som en middelmådig sesong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.