Seinfeld: Season 3 (1991)

Fire særinger.

Nå begynner Seinfeld å briljere. Nå har man lært å kjenne rollefigurene, og skuespillerne slår seg løs og er trygge på seg selv, men å kalle Jerry Seinfeld for en skuespiller blir galt. Nesten alle episodene i den tredje sesongen er det kvalitet over, og vi stifter så vidt bekjentskap med en herlig ny karakter ved navn Newman. Denne tjukkasen er en herlig type, selv om han skapte problemer for de fleste i Jurassic Park. Er det Newman som gjorde at dinosaurene ble utryddet? Mannen har tydeligvis god matlyst, man skal ikke se bort ifra at han har noen dinosaurer på samvittigheten.

En sterk sesong som kanskje blir vanskelig å slå? Tiden vil vise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.