Family Guy: Season 2 (1999)

Familien Griffin, ikke en vanlig familie.

Den andre sesongen består av 21 episoder. Den første sesongen av Family Guy falt virkelig i smak, men jeg skjønner ikke hva som helt skjedde i den andre sesongen. For den er ikke i nærheten av den første sesongen når det gjelder morsomheter. Det er greit at det er er 14 episoder mer i den andre sesongen enn det var i den første sesongen, og da vil det være noen episoder som faller gjennom isen. Men det var veldig få virkelig gode episoder i denne sesongen.

Sjarmen fra den første sesongen er litt borte, og innslagene fra serier og filmer fungerer ikke like godt her som det gjorde i den første sesongen. Det blir for mange referanser til kjente filmer og personligheter, plutselig dukker det bare opp noe som ikke passer inn i episodene i det hele tatt. Noe av humoren ble fryktelig slitsom i lengden, og veldig barnslig. Jeg fant heller ikke noen skikkelig gode episoder som jeg kan anbefale her heller, og det er ikke ofte det skjer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.