Lesernes Karakter: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (1 stemmer, gjennomsnitt: 5.00/10)
Loading ... Loading ...

RoboCop 2 (1990)

Ladies, stay down.

Nå har jeg aldri vært stor fan av RoboCop. Jeg finner hele rollefiguren kjedelig og uten personlighet. RoboCop 2 er veldig lik den første filmen med TV-reklamer og nyhetsklipp, samme selskap som skal bygge sitt paradis og bli beskyttet av roboter. Samme leksa om igjen, bare at skurkene ikke er i nærheten av de drittsekkene vi ble kjent med i den første filmen.

Noe er galt når en ung drittunge spiller en sentral rolle som skurk. Mye var galt på 90-tallet, RoboCop 2 hadde kanskje skylden? Problemet på 90-tallet var alle de mislykkede forsøkene på superheltfilmer. Det ble for mye klovneri, fjollete rollefigurer som bare irriterer enn sjarmerer. RoboCop 2 har alle disse irritasjonsmomentene som jeg ikke takler.

Det beste med filmen er den siste og avgjørende kampen når RoboCop må stoppe en superrobot som er rusavhengig. Herregud! Men spesialeffektene er mye bedre enn de vi så i den første RoboCop-filmen. Spesialeffektene glir aldri skikkelig inn i miljøet, men det er en stor forbedring sammenlignet med spesialeffektene i den første filmen.

RoboCop 2 er en kjedelig film som følger en standard som dessverre mange filmer i samme sjanger fulgte på 90-tallet.

Følg CCF på Facebook og Twitter

2 thoughts on “RoboCop 2 (1990)

  1. Robocop är en riktig klassiker!
    Kina recently posted..Varför Xilkroad?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 8 = fifteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge