The Thing (2011)

Begynnelsen.

Å kalle The Thing for en prequel blir galt, den er så å si prikk lik originalen fra 1982. Men der originalen hadde fantastiske effekter laget for hånd, har selvsagt denne veldig mye CGI som ødelegger atmosfæren og ånden til originalen.

Skuespillerne er like tomme alle sammen. Selv om jeg er norsk, må jeg bare innse at de norske skuespillerne og resten av gjengen ikke klarer å skille seg ut fra hverandre. Det er jo ingen som har noe form for personlighet her, alle er jo like!

The Thing ble en flopp på kino, og det med god grunn. Originalen er i en helt annen klasse enn denne nyinnspillingen. Hvorfor se noe dårligere når en kan sette på en velregissert film der John Carpenter setter de fleste på plass med å lage en av tidenes mest ikoniske isolasjonsfilmer.

Det eneste nytt denne filmen har å fortelle er å vise oss det vi aldri fikk se opprinnelsen til i originalen. Som f.eks. romskipet og de to muterte menneskene som ble funnet i originalen. Utover det er dette kun en nyinnspilling uten nye ideer, bare tomme rollefigurer og middelmådige spesialeffekter. Skuffende saker, men var det egentlig overraskende?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.