Stealth (2005)

Idioter i luften.

Stealth er det man kaller en dum og dårlig popcornfilm. Det er fart, men lite spenning, når våre dumme helter gjør gale valg nesten hele tiden. Her risikerer man å starte tredje verdenskrig for å redde en dame med en herlig og stram kropp. Ok, kanskje jeg hadde gjort det samme, men jeg hadde vært en kåt idiot for det.

Effektene er middelmådige, det er ikke akkurat direkte pent å se fly laget med CGI sette fartsrekorder. Jeg fikk følelsen av å se et dataspill, da er ikke effektene gode nok. Historien er elendig, det samme kan sies om dialogen og de tomme rollefigurene.

Det er svært lite å hente her. Stealth er et typisk eksempel på hvordan en film fordummer yngre seere som synes dette er en topp eller akseptabel popcornfilm. Michael Bay har i det minste mer enn bare eksplosjoner å by på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.