Bad Boys (1995)

Ho, what did I say? Did you hear what I said? I heard what I said ’cause I was standing there when I said it.

Jeg har sikkert sett Bad Boys rundt åtte ganger. Det er en film som ikke blir dårligere ved gjensyn, men den blir aldri bedre heller. Jeg er stor fan av Bad Boys II, og det er pga. actionscenene og tempoet. Det er får få actionscener i Bad Boys. Dialogen sitter som den skal, og Will Smith og Martin Lawrence har gode kjemi og samspillet er fantastisk bra. Tchéky Karyo spiller skurken Fouchet, og han er sikker som banken i skurkeroller. Dessverre får han og skurkene for lite skjermtid, men han imponerer stort den lille tiden han får. Hver gang han er på skjermen skaper han en guffen stemning. Det klarer bare de beste skuespillerne når de spiller skurker.

Michael Bay er en regissør mange ikke liker. Jeg skjønner ikke kritikken han får. Han lager popcornfilmer, og det er få som lager så gode popcornfilmer som Michael Bay. I Bad Boys viser han at han kan kontrollere kameraet, for filmen har noen vakre scener i sakte film. Kombinert med god filmmusikk storkoser jeg meg med Bad Boys.

Bad Boys er en god actionfilm, Bad Boys II er enda bedre!

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.