Breaking Bad: Season 3 (2010)

Nok en knust frontrute.

Den tredje sesongen starter forrykende med de to brødrene som er ute etter blodhevn. Intensiteten og spenningen er til å ta og føle på, dette er spenning på sitt beste. Når ting har roet seg er det noen episoder som ikke helt holder den høye standarden som de første episodene i den tredje sesongen, men det er klart den beste sesongen til nå.

Heldigvis tar Breaking Bad seg opp igjen de siste episodene, og jeg orker nesten ikke å vente på den fjerde sesongen. Walter White er nå skikkelig ute å kjøre, dette her kan umulig ende godt. Kona til Walter White er en kvalmende skapning som kaster stein i glasshus hele tiden. Hun tro hun er et mye bedre menneske enn Walter White, men for pokker, kjerringa er dum som en høne!

Jeg håper det blir fem sesonger totalt med Breaking Bad, jeg klarer ikke å se for meg flere sesonger. Kvaliteten tror jeg vil holde seg, det er så mange ting som skjer nå, og tempoet vil sikkert bli enormt de to siste sesongene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.