Breaking Bad: Season 1 (2008)

En desperat mann.

Den første sesongen består kun av syv episoder. Breaking Bad har jeg hørt mye positivt om, og etter at jeg så to serier som skuffet, Six Feet Under og Arrested Development, var jeg litt i tvil om denne serien ville være like god som alle skulle ha det til.

Den første sesongen skuffet egentlig ikke, de tre første episodene satte enn høy standard som de resterende fire episodene ikke helt klarte å følge opp. Bryan Cranston kjenner jeg kun fra Malcolm in the Middle. Jeg ble overrasket over hvor god han er som en mann som nesten har fått dødsdommen. Fra sorg til fortvilelse, fra håp til raseri, Bryan Cranston storspiller!

Den første sesongen er en god start der ting bare kan bli bedre. Jeg håper det, for jeg orker ikke en ny Six Feet Under der serien står på stedet hvil uten at det skjer noe interessant. Hvem trenger vel MacGyver når vi har en fysikklærer som har ingenting å tape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.