Diamonds Are Forever (1971)

Welcome to Hell, Blofeld.

Sean Connery var litt pengegrisk og satte en ny rekord for sitt honorar når han valgte å spille James Bond igjen for neste siste gang. Diamonds Are Forever fortsatte den dårlige trenden etter On Her Majesty’s Secret Service. Jeg var nære på å duppe av noen ganger, til slutt endte det med at jeg ikke skjønte historien. Heldigvis vet man at skurken i en James Bond-film normalt sett vil erobre verden med teknologi og terror. Charles Gray som Ernst Stavro Blofeld, er til nå den svakeste av de tre som har spilt denne karakteren. Han ser bare merkelig ut, og ikke minst er han svært kjedelig. Donald Pleasence var mannen som kledde rollen best med sin iskalde stil.

Diamonds Are Forever er en av de svakeste filmene i denne lange serien. Det skjer lite, historiefortellingen er rotete og lite engasjerende. Filmen mangler energi og gode skuespillere. De tre første filmene med Sean Connery var de beste han medvirket i før Roger Moore overtok stafettpinnen. Sean Connery er knallgod som James Bond, men Roger Moore er og forblir min favoritt. Roger Moore hadde også flaks med filmene han medvirket i, effektene var bedre og filmene mer spektakulære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.