Lost Boys: The Tribe (2008)

Who ordered the stake?

The Lost Boys er en av klassikerne fra 80-tallet. Før eller siden måtte det komme en oppfølger, dessverre for fansen ble det en produksjon som gikk rett på video. Budsjettet er lavt, skuespillerne hever heller ikke standarden. Historien er så å si den samme som i originalen, bare at det er en kvinne som blir forført av den onde vampyrlederen. The Lost Boys møter Point Break er den beste beskrivelsen for denne filmen Her har vi vampyrer som surfer, ærlig talt, man kunne i det minste ha funnet på noe bedre, f.eks. vampyrer som spiller sjakk eller noe annet spennende.

Lost Boys: The Tribe var ikke like dårlig som forventet. Den er dårlig, men den kjedet meg heller ikke. Man må le av hvor lite original filmen er, man må le av skuespilleren Tad Hilgenbrink. Dine foreldre kan umulig være stolte av deg lille venn, for du stinker som skuespiller! Eneste morsomme blant skuespillerne var lederen for vampyrene, Angus Sutherland, som ligner veldig mye på fribryteren Edge.

Lost Boys: The Tribe inneholder latter, tarmer, blod og nakne damer. Er du fan av originalen er den eneste grunnen til å se filmen den korte scenen der de to Coryene, Corey Feldman og Corey Haim, har et lite møte etter rulleteksten. Morsomt, men det var heller ikke verdt det å se filmen bare pga. møtet mellom de to.

En vampyrfilm der vampyrer ligner og oppfører seg mer som demoner enn vampyrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.