Wind Blast (2010)

Kuleregn.

Wind Blast har noen gode skuespillere, men manuset er helt tomt. Dette er en kinesisk utgave av The Good, the Bad and the Weird og en eller annen film av Johnnie To, la oss si Exiled. Men detaljene uteblir, og med en spilletid på nesten to timer er det lite å bite seg merke i her. Filmen er pen å se på og bra filmet, men utover det skuffer actionscenene. Hadde nå bare filmen hatt noen interessant rollefigurer. Jeg brydde meg ikke om en eneste rollefigur i filmen, ikke en gravid kvinne engang!

En film om ingenting og et manus som nesten ikke eksisterer. Etter tyve minutter måtte jeg sette filmen på pause. Jeg skjønte ikke hva som foregikk, historien er i starten skikkelig dårlig fortalt. Men etter det er historien lett å følge, for lett, for når actionscenene ikke bemerker seg i positiv forstand, er det opp til historien og rollefigurene. Alt svikter, det eneste man sitter igjen med er en pen film å se på, det er alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.