New Kids Turbo (2010)

Bomsenes konger.

Jeg har ikke noe kjennskap til denne nederlandske gjengen som fikk sin egen spillefilm. Filmen er basert på sketsjer, og det fungerer greit, selv om ikke magemusklene fikk trimmet seg nevneverdig. Filmen har sjarm, men latterkulene uteblir. Mye av humoren blir ganske så repeterende i lengden, det som redder filmen er hockeysveisene, en som ligner på Chuck Norris og hopperen Jens Weissflog, frekkasen som viste fingeren til Norge.

Liker du idiotiske komedier som er basert på korte sketsjer er New Kids Turbo verdt en titt. Jeg har aldri vært fan av denne type komedie, og det blir svært vanskelig å overføre til film. New Kids Turbo kunne vært verre, men når sketsjene blir repeterende og det mangler skikkelige høydepunkter, klarer heller ikke filmen å imponere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.