Captain America: The First Avenger (2011)

I asked for an army. All I got is you.

Captain America: The First Avenger er den dårligste superheltfilmen jeg har sett i år. Superheltfilmene om dagen blir for like og snille, rett og slett kjedelige. Det er ikke noe som skiller dem spesielt fra hverandre der skurkene er karikaturer og heltene har ikke mye dybde.

Nå har selvsagt filmstudioene ødelagt superheltfilmene med sin grådighet. Selv om film er min store hobby, håper jeg nå at Hollywood vil få seg en skikkelig smell der de største filmselskapene vil tape penger da de ikke finner på noe nytt. De mener det er for stor sjanse å satse penger på filmer som får høyere aldersgrense, de liker å holde seg til aldersgrensen PG-13. Men er ikke folket mettet nå på dårlige superheltfilmer uten grafisk vold, actionsekvenser som aldri imponerer og dårlig historiefortelling? La nå The Dark Knight Rises avslutte superheltfilmene en gang for alle, for nå har jeg fått nok!

Captain America: The First Avenger er nok en film som hører 90-tallet til. Chris Evans liker jeg, jeg har sagt det i noen år at han fortjener en større film som han kan vise seg frem i, han fortjente en bedre film enn Captain America: The First Avenger. Filmen er så barnslig og utdatert, det er null nerve, og det er ingen gode actionsekvenser, ikke en eneste en! Filmmusikken er like kjedelig og masete som det visuelle, som igjen er grått og trist.

Lei er jeg også av onde tyskere spilt av kjente skuespillere med irriterende aksenter. Det høres ut som om alle skal imitere Christoph Waltz fra Inglourious Basterds. Det er bare trist å se storheter som Hugo Weaving selge sin sjel for å medvirke i en drittfilm som Captain America: The First Avenger, bare trist.

En tam og kjedelig superheltfilm som ikke har noe imponerende ved seg. Den er barnslig og utdatert, den hører ikke hjemme i vår tid. Det er heller ingen unnskylding å si at filmen er basert på en tegneserie. Uansett sjanger, så forventer jeg at kvalitet, også filmer som er basert på tegneserier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.